Home General De top 3 redenen waarom vrouwen van erotiek houden

De top 3 redenen waarom vrouwen van erotiek houden

0

Laten we eerlijk zijn, dames: we houden van een goed erotisch verhaal. Of we nu lezen over de stomende escapades van iemand anders of fantaseren over onze eigen stoutste verlangens, er is gewoon iets met erotiek waar we warm van worden. Maar waarom is dat zo? Wat is het met erotiek dat we zo onweerstaanbaar vinden? Hier zijn de top drie redenen, volgens EroSpot

Wij zijn visuele wezens

De eerste reden waarom vrouwen van erotiek houden heeft te maken met het feit dat we visuele wezens zijn. Studies hebben aangetoond dat vrouwen sterker reageren op visuele prikkels dan mannen. Met andere woorden, we raken opgewonden door wat we zien. En wat is er visueel stimulerender dan een goed geschreven erotisch verhaal, compleet met alle sappige details?

We houden van een goed verhaal

De tweede reden heeft te maken met het feit dat vrouwen van verhalen houden. We zijn van jongs af aan ingesteld op verhalen. Het is dus logisch dat we graag erotische verhalen lezen die een plot volgen en opbouwen naar een climax. Een goed erotisch verhaal is als een mini-film die zich in ons hoofd afspeelt, compleet met alle spanning, opwinding en plezier van een Hollywood kaskraker

We fantaseren over geweldige seks

De derde en laatste reden heeft te maken met het feit dat vrouwen graag fantaseren over geweldige seks. Ga maar na: hoe vaak dagdroom je niet dat je van je voeten wordt geveegd door een lange, donkere en knappe vreemdeling en wordt meegesleurd naar zijn geheime hol voor een nacht van ongebreidelde passie? Waarschijnlijk vaker dan je wilt toegeven! En hoe kun je die fantasie├źn beter aanwakkeren dan door erotische verhalen te lezen over vrouwen die hun eigen seksuele fantasie├źn beleven?

Conclusie

Dus daar heb je het, dames: de drie redenen waarom vrouwen zo van erotiek houden, volgens de wetenschap. Dus de volgende keer dat je je dartel voelt, waarom krul je je dan niet op met een goed boek en laat je je fantasie de vrije loop? Geloof ons, je zult er geen spijt van krijgen!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CAPTCHA ImageChange Image